Hoi, ik ben Martijn Lieffers, trouwfotograaf in regio Helmond.

Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven. Wat ik daarom dan ook erg belangrijk vind is dat je over tien jaar niet mij, maar de rest van je bruiloft kan herinneren. Als trouwfotograaf zal ik me dan ook aan jullie wensen aanpassen en probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, zonder dat de belangrijkste momenten gemist worden.

Mijn stijl van trouwfotografie valt onder journalistieke trouwfotografie. Door mijn ervaring als trouwfotograaf weet ik wat er op welk moment gebeurt en ben ik 100% scherp om niets van de belangrijke momenten te missen.

Ik ben een sociaal en vriendelijk persoon, makkelijk in de omgang. Van de gasten hoor ik vaak dat ze denken dat het bruidspaar en ik elkaar al jaren kennen. Ik voel me vaak snel op mijn gemak en dat is ook terug te zien in de foto’s.

Tijdens de bruidsreportage zelf zal ik af en toe wel eens zeggen hoe jullie moeten staan, maar vind het daarnaast erg fijn als jullie ook tussendoor gewoon jullie eigen ding doen en ik zal dan ook door fotograferen. Zo ontstaan de leukste beelden. Natuurlijk sta ik ook open voor jullie ideeën. 

Willen jullie er een trouwalbum bij? Geen probleem. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Een klein album, een groter album, ik hoor het graag van jullie.

Belangrijk vind ik een vrolijke, ongedwongen sfeer. Niets moet, alles mag.

Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt en willen jullie meer informatie? Neem dan contact op. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Groeten en wie weet tot ziens,

Martijn Lieffers
Betaalbare Trouwfotograaf regio HelmondOok voor trouwreportages vanaf 2 uur (trouwreportage en trouwceremonie bijvoorbeeld) vanaf €250,00

Trouwfotograaf Martijn Lieffers – voor als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor jullie trouwreportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *